peckham refreshment rooms

peckham | london -

 

CREATIVE & DESIGN:

 

 

The rustic comfort of French farm house cuisine.

We saw the French workman's utilitarian style in blackened steel frameworks with bare welds and ultimate modularity and mixed this with the warmth and softness of Douglas Fir.

Quirky details brought simple build-ability to life whilst maintaining a very tight budget.

As on old shop unit, space was at an absolute premium and so lead us to developing our standard working lines to suit a ships galley style flow. Every inch considered for multipurpose kitchen and bar usage enables the theatre of the chefs to pour out and be viable from all areas.

Eclectic styling and rustic served dishes give a homely touch, whilst open storage and equipment proves an open transparency in produce and production.

 

The simplistic honesty of this project proves to be its resounding success.

 

 

 

THE REFRESHMENT ROOMS

PECKHAM | LONDON

 

 

WEBSITE - XXXX

CITY-  LONDON

LANGUAGE - ENGLISH

CURRENCY - £

SIZE - 50 SQM | 500 SQFT

FULL BUDGET - 60 THOUSAND

BUILD PERIOD: 8 MONTHS

DESIGN PERIOD : 4 MONTHS

MENU - RURAL FRENCH